De Binnenplaets

 

Kom genieten van de luxe en vrijheid van "De Binnenplaets"

Ons vakantiehuis De Binnenplaets is een plaats waar onze gasten zich snel thuis voelen. Midden in de natuur en omgeven door landerijen, is het een plaats waar u rust kunt vinden. Het is niet voor niets dat wij de Orchidee uitgekozen hebben. Deze bloem is de blikvanger in onze huiskamer. Naast de huiskamer vindt u in ons vakantiehuis 10 slaapkamers en maakt u gebruik van ons verwarmd overdekt zwembad. Kortom u bent welkom!

 

De huiskamer/eetkamer

 

De ruime en lichte huiskamer is sfeervol ingericht, voorzien van een lekkere loungehoek met tv en houtkachel. In de open keuken met bar kunt u eenvoudige maaltijden bereiden. De openslaande deuren geven toegang tot een eigen terras.

Alle multimedia faciliteiten inclusief beamer met groot scherm zijn aanwezig.

 

De slaapkamers

Er bevinden zich 8 slaapkamers op de Begane Grond, allen met eigen badkamer. Op 5 kamers bevinden zich hoog/laagbedden en in de badkamer beugels bij het toilet en een douchestoel. Op de eerste etage bevinden zich 2 kamers met badkamer.

 

Zwembad

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige binnenzwembad. Het bad, van 6 bij 12 meter, is 1,30 diep. De watertemperatuur is 31,5 graden. Gasten met een functiebeperking kunnen gebruik maken van een plafondlift systeem.

 

Terras

Vanuit de huiskamer stap u zo het zonovergoten terras op. Heerlijk in de zon koffie drinken of te lunchen. Met de hele groep op het terras BBQ'en of dineren kan ook, of wat dacht u van een glas wijn bij de vuurkorf  's avonds?

Op het terrein vindt u ook nog een dierenweide met paarden en konijnen, een kleine speeltuin een receptie met souvenirshop.

Aangesloten bij:

 

Groepsaccommodaties Nederland

Nederlandse BranchVereniging Aangepaste Vakanties

 

 

 

 

 

Gecertificeerd fairtrade bedrijf

 

 

 

 

Bel of mail:

0516-513525
-