Groepshotel Hof van Elsloo

 

Kom genieten van de landelijke rust van het "Hof van Elsloo"


Deze luxe accommodatie ademt de sfeer van de boerderij met oorspronkelijke details. Het Groepshotel is nu voorzien van alle gemakken. De 18 slaapkamers, recreatieruimte en apart restaurant bied plaats aan max. 50 personen.(wij adviseren 38 tot 40 personen voor zorg-groepen)
 

Huiskamer

Een gezellige ruimte  die zo ingericht is dat het gerust een huiskamer mag heten. Met een open haard, televisie-hoek, biljard en een bar is het goed vertoeven. Diverse zithoeken en tafels biedt iedereen een eigen plek in deze ruimte. En de vakantie kan afgesloten worden met een leuke avond. Natuurlijk mag een optreden op ons podium niet ontbreken.

 

Slaapkamers

Onze slaapkamers zijn 1 tot 3 persoonshotelkamers. De 18 kamers hebben allen een eigen badkamer. De 10 kamers op de begane grond zijn aangepast voor mensen met een beperking. Er is een douchezitje, toiletbeugels, hoog/laag bedden en een draadloos personenoproepsysteem. Ook hebben deze kamers een eigen terras met meubilair.

De kamers op de 1e verdieping zijn bereikbaar via een lift of  via eenbrede trap. De kamers op deze verdieping zijn niet specifiek aangepast voor gasten met een beperking.

 

Restaurant

In ons sfeervol ingerichte resataurant kunt u genieten van de smaakvolle en verse gerechten die onze koks bereiden. Wat dacht u van een heerlijk ontbijt met warme broodjes, eiergerechten, zuivel en ontbijtgranen, rauwkost en fruit. of lunchen met huisgemaakte soep en op onze menukaart voor het diner staan veel gerechten met streekprodukten. Met uw dieet houden we uiteraard rekening.

 

Zwembad

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige binnenzwembad. Het bad, van 6 bij 12 meter, is 1,30 diep. De watertemperatuur is 31,5 graden. Gasten met een functiebeperking kunnen gebruik maken van een plafondlift systeem.

 

Terras

Buiten op het terras is het heerlijk toeven in het zonnetje. Vanuit de huiskamer leiden openslaande deuren naar uw eigen terras. Op het terrein van De Vrije Vogel bevindt zich ook nog een kleine speeltuin en een dierenweide met enkele paarden en konijnen. Vanaf het terrein loopt een mooi verhard wandelpad zo de bossen in. U kunt er dus zonder zorgen op uit!.

 

 

 

 

Aangesloten bij:

 

Groepsaccommodaties Nederland

Nederlandse BranchVereniging Aangepaste Vakanties

 

 

 

 

 

Gecertificeerd fairtrade bedrijf

 

 

 

 

Bel of mail:

0516-513525
-