De Binnenplaets

Kom genieten van de luxe en vrijheid van "De Binnenplaets"

Onze groepsherberg De Binnenplaets is een plaats waar onze gasten zich snel thuis voelen. Midden in de natuur en omgeven door landerijen, is het een plaats waar u rust kunt vinden. Het is niet voor niets dat wij de Orchidee uitgekozen hebben. Deze bloem is de blikvanger in onze huiskamer. Naast de huiskamer vindt u in ons vakantiehuis 10 slaapkamers en maakt u gebruik van ons verwarmd overdekt zwembad. Kortom u bent welkom!
 

 

De huiskamer/eetkamer

 

De ruime en lichte huiskamer is sfeervol ingericht, voorzien van een lekkere loungehoek met tv en houtkachel. In de open keuken met bar kunt u, tijdens de wintermaanden en weekenden eenvoudige maaltijden zelf bereiden. In de andere periode hebben wij een menukaart waar u voor uw groep de maaltijden uit kan kiezen.

De zaal is ruim en licht; de openslaande deuren geven toegang tot uw eigen terras. De ramen aan de andere kant van de zaal geven uitzicht op de landerijen.

Alle multimedia faciliteiten inclusief beamer met groot scherm zijn aanwezig.

 

De slaapkamers

Er bevinden zich 8 slaapkamers op de Begane Grond, allen met eigen badkamer. Op die kamers zijn hoog/laagbedden mogelijk en in de badkamer zijn beugels bij het toilet en is er een douchestoel. Op de eerste etage bevinden zich 2 kamers met badkamer.
 

 

Zwembad

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige binnenzwembad. Het bad, van 6 bij 12 meter, is 1,30 diep. De watertemperatuur is 31,5 graden. Gasten met een functiebeperking kunnen gebruik maken van een plafondlift systeem.

 

Terras

Vanuit de huiskamer stap u zo het zonovergoten terras op. Heerlijk in de zon koffie drinken of te lunchen. Met de hele groep op het terras BBQ'en of dineren kan ook, of wat dacht u van een glas wijn bij de vuurkorf  's avonds?

Op het terrein vindt u ook nog een dierenweide met paarden en konijnen, een kleine speeltuin een receptie met souvenirshop.

 


Bekijk de tarievenBekijk beschikbaarheid

Aangesloten bij:

 

Groepsaccommodaties Nederland

Nederlandse BranchVereniging Aangepaste Vakanties

 

 

 

 

 

Gecertificeerd fairtrade bedrijf

 

 

 

 

Bel of mail:

0516-513525
-

Ook in 2019 bent u welkom

sluiten