Nieuws

Hotel De Vrije Vogel Geopend

Vandaag ontvingen we Mevrouw Fokkens, gedeputeerde van de Provincie Fryslân. Met een klap op de bel opende zij Hotel De Vrije Vogel!

Corona? Uw verblijf op De Vrije Vogel

Coronabericht: Heeft u een verblijf geboekt in onze groepsaccommodatie, dan bent u van harte welkom. Wij zullen er alles aan doen om voor u het verblijf zo veilig mogelijk te maken.

Paardrijden op De Vrije Vogel.

Vaak wordt er gevraagd of onze paarden bereden kunnen worden door gasten. Onze paarden Thor en Sietse zijn super lieve paarden die bereden kunnen worden door onervaren en gevorderde ruiters.

Informatiedag voor Vrije Vogel-gasten

Op zaterdag 8 februari 2020 organiseert De Vrije Vogel een inspirerende informatiedag ter voorbereiding van uw vakantie.  Alle gasten, die een vakantie bij De Vrije Vogel hebben geboekt, ontvangen hiervoor een uitnodiging, Per verblijf kunt u maximaal 4 personen gratis deelnemen aan deze dag.

"In Vogelvlucht 2020" is beschikbaar!

Ieder jaar geeft De Vrije Vogel een magazine uit. Deze glossy staat vol informatie en ideeën.

Orchideeën Hoeve opent het Makirijk

Bezoekers van de Orchideeën Hoeve zijn sinds vandaag van harte welkom in het gloednieuwe Makirijk. Het nieuwe buitengebied werd vanmorgen in het bijzijn van bezoekers en jaarkaarthouders officieel geopend door mede-eigenaar Jeroen Maarssen en de aap. Met een stevige druk op de knop activeerden zij de toegangspoort van het Makirijk, waarna het publiek voor het eerst kennis kon maken met de nieuwe diersoorten.

Het HulpMiddelenCentrum opent steunpunt in De Vrije Vogel

Elsloo – Sinds vandaag heeft Groepshotel De Vrije Vogel een samenwerking met het Hulpmiddelencentrum. Hierdoor kan men vanaf nu bij een verblijf bij De Vrije Vogel ook hulpmiddelen lenen. Deze hulpmiddelen zijn altijd professioneel onderhouden en gekeurd.

Keuzemenu 2018

Als gast van ons mag u natuurlijk zelf bepalen wat u eet. Wij hanteren een keuzemenu waarvan u voor iedere 3-gangen diner een keuze mag maken uit het voor-, hoofd- en nagerecht. Eet smakelijk

Paardrijden door het drents-Friese Wold

Ruitervereniging Hynstewille organiseer op zondag 16 juli een buitenrit door het Nationaal Park Drents-Friese Wold. De tocht vertrekt vanaf Groepshotel De Vrije Vogel in Elsloo. Er is een route over de ruiterpaden uitgezet en de rit is 16 km.

MundoRado reizen komt met oplossing voor Zonnebloem afdelingen

MundoRado reizen heeft een brochure uitgegeven speciaal voor Zonnebloemafdelingen. Door deze oplossing kunnen de vakanties van de Zonnebloem, onder hun vlag, gewoon doorgang vinden.

Activiteiten in het Buitencentrum

In het Buitencentrum van Staatsbosbeheer is van alles te doen. Hier de extra activiteiten van de maanden mei en juni.

Alle activiteiten op een rij bij Tip Appelscha

Er is veel te doen in en rond De Vrije Vogel. Het prachtige Nationaal Park, het gezellige Appelscha en de vele dorpen garanderen een prachtige agenda vol activiteiten. Kijk snel op: https://www.appelscha.nl/agenda

Nieuw in de Orchideeënhoeve! De 'Zwevende' Bloementuin

06-12-2016 In oktober 2016 heeft de geheel overdekte Orchideeën Hoeve een gloednieuwe natuurervaring geopend, De 'Zwevende’ Bloementuin. In deze nieuwe bloemenattractie wordt de bezoeker meegezogen in een sprookjesachtige bloemenwereld waarin duizenden kleurrijke bloeiers een oneindige wolk vormen. Het unieke concept is geïnspireerd op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode en is nog nergens in Europa te ervaren.