Nieuws

Paardrijden door het drents-Friese Wold

Ruitervereniging Hynstewille organiseer op zondag 16 juli een buitenrit door het Nationaal Park Drents-Friese Wold. De tocht vertrekt vanaf Groepshotel De Vrije Vogel in Elsloo. Er is een route over de ruiterpaden uitgezet en de rit is 16 km.

MundoRado reizen komt met oplossing voor Zonnebloem afdelingen

MundoRado reizen heeft een brochure uitgegeven speciaal voor Zonnebloemafdelingen. Door deze oplossing kunnen de vakanties van de Zonnebloem, onder hun vlag, gewoon doorgang vinden.

Activiteiten in het Buitencentrum

In het Buitencentrum van Staatsbosbeheer is van alles te doen. Hier de extra activiteiten van de maanden mei en juni.

Alle activiteiten op een rij bij Tip Appelscha

Er is veel te doen in en rond De Vrije Vogel. Het prachtige Nationaal Park, het gezellige Appelscha en de vele dorpen garanderen een prachtige agenda vol activiteiten. Kijk snel op: https://www.appelscha.nl/agenda
seniorenvakanties via ZorgVakantieFriesland.nl
Bel of mail:0516-513525 -info@devrijevogel.nl

Nieuw in de Orchideeënhoeve! De 'Zwevende' Bloementuin

06-12-2016 In oktober 2016 heeft de geheel overdekte Orchideeën Hoeve een gloednieuwe natuurervaring geopend, De 'Zwevende’ Bloementuin. In deze nieuwe bloemenattractie wordt de bezoeker meegezogen in een sprookjesachtige bloemenwereld waarin duizenden kleurrijke bloeiers een oneindige wolk vormen. Het unieke concept is geïnspireerd op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode en is nog nergens in Europa te ervaren.