Het HulpMiddelenCentrum opent steunpunt in De Vrije Vogel

Elsloo – Sinds kort heeft Groepshotel De Vrije Vogel een samenwerking met het Hulpmiddelencentrum. Hierdoor kan men vanaf nu bij een verblijf bij De Vrije Vogel ook hulpmiddelen lenen.

Deze hulpmiddelen zijn altijd professioneel onderhouden en gekeurd.

 

De vakantieperiode is voor veel mensen een onbezorgde tijd om lekker even weg te gaan. Maar wanneer iemand een beperking heeft, kan het zijn dat men juist op ziet tegen de vakantie. Dit is niet nodig bij De Vrije Vogel. De accommodaties waren al aangepast voor mindervaliden, maar vanaf nu kan men er ook hulpmiddelen reserveren.

 

Als iemand tijdens een verblijf zorghulpmiddelen nodig heeft, zoals een hoog-laagbed of een douchestoel, dan kunnen deze kosteloos worden geleend. De hulpmiddelen staan dan bij aankomst al klaar voor de bezoeker. Zo kan men de vakantie meteen heerlijk ontspannen beginnen.

 

Dankzij de samenwerking tussen De Vrije Vogel en het Hulpmiddelencentrum kan men onbezorgd genieten van de vakantie. Alle basishulpmiddelen, zoals een toiletstoel, rolstoel, douchestoel of tillift, zijn standaard op voorraad. Daarnaast is het huren van een scootmobiel of rollator ook altijd mogelijk zodat men ook op een comfortabele manier van de omgeving kan genieten.

 

Hulpmiddel reserveren

Voor meer informatie of het reserveren van hulpmiddelen tijdens het verblijf kan men rechtstreeks contact opnemen met De Vrije Vogel via 0516 – 513 525 of per mail via info@devrijevogel.nl.

 

Over het Hulpmiddelencentrum

Het Hulpmiddelencentrum is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen en heeft onder andere vestigingen in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kijk voor meer informatie op www.hulpmiddelencentrum.nl.