Keuzemenu 2018

Voorgerechten

Bospeensoep
Bospaddenstoelensoep
Italiaanse  tonijnsalade
Fryske mosterdsoep
Heldere groentesoep
Groentetaartje
Pasteitje met ragout
Tartaartje van rode biet met gerookte zalm
 

Hoofdgerechten

Vegetarische lasagne
Sukadelapje van weidevlees met stamppot van het seizoen
Kibbeling met ravigottesaus
Sheperds pie.
Mosterdkip op bedje van prei met witte wijnsaus.
Huisgemaakte kipstoofpotje
Heerlijk balletje gehakt met een kruimig aardappeltje
Pulled chicken met gele rijst
Afscheidsdiner met keuze uit gestoofde vis met een kruidenroomsaus of varkenshaas.
(1 dag van te voren opgeven)
BBQ De Vrije Vogel (zonder voor- en nagerecht)
 

Nagerechten

Panna cotta met fruit
Citroenmousse met vruchten en slagroom
Warme wafel met  kersen en slagroom
Hangop met aardbeien
Vruchtencrumble met vanille saus
sorbetijs met slagroom
mini-vruchtentaartje met ijs en slagroom
Trifle.