Groepshotel Hof van Elsloo

Kom genieten van de landelijke rust van het "Hof van Elsloo"

Dit luxe groepshotel ademt de sfeer van de boerderij met oorspronkelijke details. Het Groepshotel is nu voorzien van alle gemakken. De 18 slaapkamers, recreatieruimte en apart restaurant bied plaats aan max. 50 personen.(wij adviseren  24 tot 36 personen voor zorg-groepen).

 

Huiskamer

Een gezellige ruimte  die zo ingericht is dat het gerust een huiskamer mag heten. Er zijn diverse zitjes en hoge tafels die  iedereen een eigen plek in deze ruimte geeft. En de vakantie kan afgesloten worden met een leuke avond. Natuurlijk mag een optreden op ons podium niet ontbreken.

 

Slaapkamers

Onze slaapkamers zijn 1 tot 3 persoons-hotelkamers. De 18 kamers hebben allen een eigen badkamer. De 10 kamers op de begane grond zijn aangepast voor mensen met een beperking. Een douchezitje, toiletbeugels, hoog/laag bedden en een draadloos personenoproepsysteem, zijn een greep uit de vele hulpmiddelen die standaard aanwezig zijn. Ook hebben deze kamers een eigen terras met meubilair.

De kamers op de 1e verdieping zijn bereikbaar via een lift of  via een brede trap. De kamers op deze verdieping zijn niet specifiek aangepast voor gasten met een beperking.

 

Restaurant

In ons sfeervol ingerichte resataurant kunt u genieten van de smaakvolle en verse gerechten die onze koks bereiden. Wat dacht u van een heerlijk ontbijt met warme broodjes, eiergerechten, zuivel en ontbijtgranen, rauwkost en fruit. of lunchen met huisgemaakte soep en op onze menukaart voor het diner staan veel gerechten met streekprodukten. Met uw dieet houden we uiteraard rekening.

 

Zwembad

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige binnenzwembad. Het bad, van 6 bij 12 meter, is 1,30 diep. De watertemperatuur is 31,5 graden. Gasten met een functiebeperking kunnen gebruik maken van een plafondlift systeem.

 

Terras

Vanuit de huiskamer stap u zo het zonovergoten terras op. Heerlijk om in de zon koffie te drinken of te lunchen. U kunt ook met de hele groep op het terras BBQ-en of dineren, of wat dacht u van een glas wijn bij de vuurkorf s-avonds?

Op het terrein vindt u ook nog een speel/dierenweide met paarden (alleen op afspraak) en konijnen en een receptie met souvenirshop.

 

Beschikbaarheid Winter Beschikbaarheid Zomer Menukaart Tarieven Plattegrond

 

Aangesloten bij:

 

Groepsaccommodaties Nederland

   
   
 

 

Gecertificeerd fairtrade bedrijf

 

 

Groepen Friesland

 

 

Gastheer Nationaal Park

Bel of mail:

0516-513525
-